Tips om op een boxspring te slapen

Tips om op een boxspring te slapen

Als je ooit op een boxspring hebt geslapen, weet je dat deze ontzettend zacht kan zijn en het slapen heel comfortabel kan maken. De waarheid is dat ze ook behoorlijk oncomfortabel kunnen zijn, vooral als je op een stevige matras slaapt of als je extra lagen dekens en kussens erop hebt liggen. Voor degenen die eerder op een boxspring hebben geslapen, weet je dat het gevoel ervan heel anders is dan je typische matras. In dit artikel geven we je een paar tips om het slapen op een boxspring een stuk comfortabeler te maken.

boxspring

Voor de meeste boxspringmatrassen is het heel handig om gewoon iets onder het bedoppervlak te hebben Boxsprings Matrassen Beddengoed | Las-lunas Nederland. Typisch worden boxsprings gemaakt met twee box-secties, elk met een houten fundering. Maar boxsprings kwamen nog vaker voor voordat matrassen dik opgevuld waren en voornamelijk binnenveringsontwerpen waren. Voor degenen die gewend zijn aan een steviger matras direct op de grond, maar liever een zachter slaapgevoel hebben, kunt u een platformbed kopen met een houten ondergrond, wat de perfecte oplossing is.

Let er bij de aanschaf van uw platformbed op dat u er een aanschaft met een ingebouwd houten frame. Dit kan u niet alleen extra ondersteuning geven, maar kan ook helpen om de noodzaak voor extra boxspringkussens te elimineren, mocht u ervoor kiezen om er een te gebruiken. Door een houten frame op uw bed te gebruiken, kunt u een breed scala aan veelvoorkomende klachten met een traditionele matras elimineren, zoals het vermogen om zonder problemen te bewegen en de boxspring te plaatsen, wat uiteindelijk comfortabeler en uiteindelijk leidend kan zijn. om in het algemeen beter te slapen.

Meer weten? Klik dan hier: https://www.las-lunas.nl/